Noutati

Vivo X23 Symphony Edition – specificatii si caracteristici

Vivo a lansat încă o altă variantă a Vivo V23 în China. Dupa dezvaluirea Vivo X23 Star Edition luna trecuta, producatorul chinez de smartphone-uri a lansat Vivo X23 Symphony Edition in tara sa de origine.

În ceea ce privesc specificațiile, Vivo a introdus anumite modificări în ceea ce privește procesorul, memoria RAM și camera frontală din Vivo X23 Symphony Edition, comparativ cu versiunea originală. Vivo X23 Symphony Edition este un telefon inteligent, dual SIM, care rulează pe sistemul de operare Android 8.1, venind cu o interfata Funtouch.

Oferă un display Super AMOLED de 6.41 inch, full HD (1080×2340 pixeli), la fel ca Vivo X23. Cu toate acestea, procesorul din smartphone este un Qualcomm Snapdragon 660 SoC, înlocuind Snapdragon-ul 670 SoC. De asemenea, telefonul vine cu 6 GB de memorie RAM, în timp ce modelul original vine cu 8 GB de memorie RAM.

Pe partea de optica, Vivo X23 Symphony Edition oferă de asemenea o configurație duală a camerei cu un senzor primar de 12 megapixeli, cu deschidere f/1.8 și un senzor secundar de 13 megapixeli cu deschidere f/2.4 și obiectiv superangular de 125 de grade. Cu toate acestea, în loc de o cameră de 12 megapixeli, Vivo X23 Symphony Edition vine cu o cameră frontală de 24,8 megapixeli. În special, in plus, are inca 128 GB de stocare încorporată.

Vivo X23 Symphony Edition vine cu același set de opțiuni de conectivitate, inclusiv 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 (cu aptX), GPS, GLONASS și suport OTG. Are aceeași baterie cu o capacitate de 3.400 mAh.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close