VKWorld-Z3310, prima clona a lui Nokia 3310 a aparut

0
484

VKWorld-Z3310 este o copie fidela ca design a lui Nokia 3310, insa a suferit o serie de imbunatatiri. Acest model dispune de un suport dual-sim, Bluetooth, slot de card microSD, un difuzor mai mare ce ofera un sunet puternic si bineinteles lanterna care a devenit aproape un stereotip pentru cei de la Nokia.

Display-ul este unul color de 2.4 inch, dar rezolutia ramane necunoscuta. Ca procesor avem un Spreadrum 6531 ce a mai fost intalnit si pe alte telefoane din categoria acestuia. Pe langa faptul ca este un telefon rezistent, bateria are o capacitate destul de mare si anume 1450 mAh ce tine aproximativ o saptamana in regim normal de utilizare.

Camera este de doar 2 Megapixeli ce reuseste in ciuda micii rezolutii sa ofere niste poze decente pentru utilizatorii de smartphone si mai ales pentru cei in varsta care cu siguranta vor constitui marea majoritate a cumparatorilor acestui telefon.

VKWorld-Z3310 este perfect pentru cei care isi doresc un device cu aspect modern, dar cu un soft simplu de utilizare. Acesta functioneaza doar in retelele 2G: GSM 850/900/1800/1900. Lucrul ce il face cu adevarat special este insa pretul la care a fost lansat acest telefon. Cei de la VKWorld au lansat cateva modele la pretul ridicol de doar 9.99 dolari adica 44.9 RON. Dupa aceasta oferta, pretul a revenit la cel initial de 20.00 dolari, care este practic tot un chilipir, avand in vedere dotarile de care dispune telefonul. De asemnea este posibil ca in perioada urmatoare sa apara noi modele VKWorld.