În ultimul an fierul de călcat vertical a început să fie din ce în ce mai căutat, iar acest lucru se datorează numărului mare de avantaje pe care ni-l oferă. Prețurile nu mai reprezintă deloc un impediment, iar noi credem că anul care vine vânzările vor crește și mai mult.

Care sunt aceste avantaje? Ei bine, în primul rând este mult mai ușor de folosit, precum și mult mai eficient, având grijă de hainele tale care au țesătura sensibilă. Acest lucru este posibil datorită jetului de abur. De asemenea, tot la capitolul avantaje mai putem adăuga și posibilitatea de a călca în poziție verticală, chiar și hainele care sunt deja așezate pe umeraș ori draperiile și perdelele gata puse la geam.

Așa cum este valabil în cazul oricărui alt produs electrocasnic de pe piață, și în ceea ce privește alegerea unui fier de călcat vertical trebuie să ne uităm atenți la fișa tehnică a acestuia, astfel încât să avem garanția că vom cumpăra un model capabil să ofere un bun raport preț / calitate și să ne satisfacă toate nevoile noastre de utilizare. În cazul în care nu știi exact la ce să te uiți, o să îți oferim noi mai multe informații în rândurile care urmează.

În primul rând, află că acest tip funcționează pe bază de abur, el fiind responsabil de eficiența și rapiditatea de care dă dovadă fierul de călcat vertical. Este foarte important așadar ca debitul de abur să fie unul mare, astfel încât să poată pătrunde cât mai profund în țesătură. Jetul de abur cald duce la dilatarea și întinderea fibrelor din țesătură, iar cu cât acesta este mai puternic, cu atât eficiența sa va fi mai crescută. Noi te sfătuim să ai în vedere o valoare orientativă de cel puțin 8 grame pe minut, dar nu te limita la atât – alege un model cu un debit de 20 de grame pe minut și cu siguranță nu o să regreți nici măcar pentru o clipă suma de bani cheltuită (care oricum nu este chiar atât de mare).

Tot la capitolul caracteristici importante va mai trebui să te uiți și la puterea pe care o are fierul de călcat, aceasta arătându-ne în primul rând în cât timp va putea fi folosit de la pornirea sa (așadar cât timp este necesar pentru a se forma aburii. Aici o valoare orientativă pe care ți-o putem oferi este de 1000 W, dar, la fel ca mai sus, nu te limita la atât. Mai putem adăuga pe listă și capacitatea rezervorului pentru apă, care îți va spune cât timp poți călca fără a fi nevoie de reumplerea sa, funcțiile puse la dispoziție și consumul energetic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.