Noutati

WebUSB: Accesați dispozitive USB pe Web

Cuvântul USB ne declanșează în creier lucruri precum mouse-uri, tastaturi, gamepad-uri și așa mai departe. Cele mai multe gadget-uri USB actualizează una dintre cele aproximativ douăsprezece „clase de dispozitive” standard care indică o cale pentru ca gadgetul să facă publicitate, evidențiază suporturile și comenzile și pozițiile de informare pentru utilizarea acestor caracteristici. Din păcate, acest termen are posibilitatea de a verifica dacă aceste gadget-uri nu sunt utilizate de către Web. De asemenea, acesta este motivul pentru care a fost făcut API-ul WebUSB: pentru a oferi o abordare pentru a descoperi administrațiile USB gadget pe Web.

Este un detaliu care descrie modul prin care gadgeturile USB pot fi accesate și controlate din paginile site-urilor web. Astfel, putem include suport pentru WebUSB în programe prin API-ul WebUSB. Cu API-ul WebUSB, procedura pentru o aplicație web de a ajunge la un obiect de stocare USB sau la altul este la fel de elementară ca și cum ai fi conectat la un PC și ai face câteva clicuri după ce un avertisment apare în mod natural. Mai jos aveți pașii pe care trebuie să îi urmați:

  • În primul rând, achiziționați un dispozitiv USB și conectați-l la computer / laptop.
  • Veți putea găsi o notificare cu site-ul web potrivit pentru a accesa acest dispozitiv.
  • Doar faceți click pe el pentru a continua.
  • Acum aceptați notificarea care se afișează în Chrome
  • Și cam atât

Deoarece acest API este o componentă nouă eficientă adăugată pe Web, Chrome vi-l face accesibil doar pentru a vă asigura setările de funcționabilitate. Acest lucru presupune că va trebui să lucrați prin intermediul TLS. Aplicațiile cu API WebUSB sunt diferite pe care le puteți accepta; acestea depășesc un site care ajunge la informațiile despre unitatea stiloului tău prin programul tău.

WebUSB este încă în faza de dezvoltare. Mai mult, dacă nu prompt, ci mai degrabă în viitorul apropiat, site-urile ar începe să încorporeze gadgeturile USB.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close