Western Digital a dezvaluit un card microSDXC de 400GB

0
21

Western Digital la Mobile World Congress (MWC) 2018 din Barcelona a prezentat noul card microSDXC de 400 GB SanDisk Extreme UHS-I, care este denumit cel mai rapid card de memorie flash UHS-I din lume. Compania a prezentat, de asemenea, o placă experimentală PCIe SD cu viteze de 880 MBps. Prețul și disponibilitatea noului card microSD UHS-I nu au fost încă dezvăluite, în timp ce cardul PCIe SD futurist este în prezent în stadiu de dezvoltare și este puțin probabil să fie disponibil în următoarele luni.

Noul card microSD SanDisk Extreme UHS-I de 400 GB este susținut că oferă viteze de scriere de până la 160 MBps și viteze de citire de 90 MBps, ceea ce îl face cu mai mult de 50% mai rapid decât cardurile microSD SanDisk Extreme UHS-1. Western Digital și-a folosit tehnologia proprie NAND 3D pentru a oferi viteze mai rapide. De asemenea, cardul microSD se bazează pe specificația Application Class 2 (A2), care este apreciată pentru a ajuta la lansarea și încărcarea rapidă a aplicațiilor – vizând utilizatorii de telefoane inteligente. Noua cartelă microSD are o construcție solidă, care este rezistentă la șoc, rezistent la temperatură, rezistent la apă și la raze X, conform testelor interne ale companiei.

Este demn de remarcat faptul că noul card microSDXC Extreme UHS-I de 400 GB nu este cea mai rapidă opțiune de pe piața cardurilor microSD, dar Western Digital este proiectat special pentru a spori experiența utilizatorilor pe dispozitivele mobile. Cardul este, de asemenea, o opțiune notată pentru videoclipurile HDK de 4K care sunt susținute de unele dintre cele mai recente nave amiral Android.

„Consumatorii se asteapta la o experienta mobila din ce in ce mai buna, iar prin tehnologia noastra 3D NAND, impingem limitele inovatiei pentru a le permite acestora sa creeze si sa se bucure de un continut mai bogat pe dispozitivele lor. Un card de memorie microSD de la SanDisk este o dovadă a angajamentului Western Digital de a furniza soluții mai avansate care să permită prospectarea datelor „, a declarat Jim Welsh, vicepreședinte senior și director general, Client Solutions, Western Digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here