WhatsApp Android – noul update de a previzualiza textul dorit

0
51
WhatsApp Business
WhatsApp Business

WhatsApp și-a îmbunătățit caracteristica multiplă pe Android cu abilitatea de a previzualiza textul pe care îl distribuiți cu două sau mai multe persoane din contacte. Noile dezvoltări funcționează similar cu modul în care aplicația de mesagerie instant a început să prevadă un mesaj sau un material pe care îl transmiteți la două sau mai multe chaturi.

Este inițial disponibil pentru WhatsApp pentru versiunea beta 2.18.366. Cu toate acestea, caracteristica actualizată multiplă ar putea sa fie lansata cat de curand in varianta folosibila.

Se spune ca WhatsApp a construit o nouă interfață de căutare GIF, precum și o funcție care vă permite să căutați autocolante preferate. Aceste caracteristici ar putea veni pe o versiune viitoare a aplicației WhatsApp pentru Android.

Așa cum am menționat, funcția WhatsApp beta 2.18.366 are rolul de a aduce o caracteristică actualizată multiplă, care vă permite să vedeți previzualizarea textului pe care urmează să îl distribuiți, cu două sau mai multe contacte de la orice aplicatii terta – utilizând caracteristica de partajare nativă Android.

Veți vedea textul într-un simplu formular dacă este vorba despre un mesaj sau o previzualizare a unui link, dacă redirecționați o adresă URL de pe Twitter, YouTube sau alte servicii Web.

Caracteristica se bazează în principal pe modul în care a fost detectata anterior funcția WhatsApp, examinând textul unui mesaj sau al unui material pe care îl transmiteți mai multor utilizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here