Mobile, Smartphone, TelefoaneNoutati, stiri it, auto si multe altele

WhatsApp are acum 1,5 miliarde de utilizatori activi lunar

WhatsApp are acum 1,5 miliarde de utilizatori activi lunar (MAU), care schimbă aproape 60 de miliarde de mesaje într-o singură zi, a anunțat CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg joi. Într-un apel de câștiguri după anunțarea rezultatelor din al patrulea trimestru, Zuckerberg a spus că Instagram, deținut de Facebook, este acum cel mai popular produs de distribuire a povestilor, urmat de WhatsApp. Ambele funcții Instagram Stories și WhatsApp Status au acum 300 de milioane de utilizatori activi zilnic (DAU) – comparativ cu 178 de milioane de utilizatori Snapchat, a raportat TechCrunch.

Pe 19 februarie 2014, Facebook a achiziționat compania WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari, cea mai mare achiziție de până acum. WhatsApp are în prezent peste 200 de milioane de utilizatori activi lunar în India.

Pentru a ajuta companiile să comunice mai bine cu clienții lor din India, WhatsApp a lansat luna trecuta oficial „WhatsApp Business” – o aplicație Android gratuită pentru întreprinderile mici.

Noua aplicație, disponibilă în Magazinul Google Play, va ușura companiile să se conecteze cu clienții și va fi mai convenabilă pentru utilizatorii săi de a vorbi cu companii care le contează.

În India, 84% dintre IMM-uri cred că WhatsApp le ajută să comunice cu clienții, iar 80% dintre IMM-uri cred că WhatsApp îi ajută să își dezvolte afacerea.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close