Whatsapp introduce o functie dorita de toata lumea

0
303
Whatsapp
Whatsapp

Whatsapp este cea mai apreciată soluţie de mesagerie din lumea occidentală la momentul actual, posibil ca şi tu să fii unul dintre utilizatori acestei aplicaţi, astăzi am să îţi prezint o funcţie ce este dorită de foarte multă lume pentru aceasta aplicaţie.

Nouă funcţie ce urmează să fie adăugată pe WAPP este deja în testare pe foarte multe telefoane cu android ce a au instalat versiunea beta. Practic nouă funcţie aduce ceea ce aveam deja pe Facebook, instagram sau Snapchat (adică, se putea? 😀 ).

În momentul în care vei face o poză pe care să o trimiţi prin Whatsapp vei avea la dispoziţie o serie de filtre şi alte opţiuni cu privire la cum să îţi costumizezi imaginea pe care vrei să o trimiţi receptorului.

Mai sus aveţi o imagine în care sunt prezentate câteva setări pentru poze, ei bine poza ilustrează setările ce le veţi putea avea în curând prin intermediul lui Whatsapp.

Funcţia a fost dorită de foarte mulţi utilizatori pentru a nu mai descărca alte aplicaţii şi pentru a nu se mai complica atunci când vine vorba în editarea unei imagini.