MobileNoutati

Whatsapp iti arata locatia prietenilor in timp real: O noua functie foarte interesanta de la Facebook pentru Whatsapp

Whatsapp este cea mai folosită aplicaţie de mesagerie de pe piaţa în acest moment, aplicaţia reuşeşte să ne aducă mereu actualizări ce sunt menite să ţină utilizatorii cât mai aproape de aplicaţie.

Se pare că aplicaţia se apropie de o actualizare foarte mare în viitorul apropriat, este vorba despre o nouă funcţie ce ne va permite să oferim în timp real locaţia celor cu care vorbim, în grupuri, privat, etc, iar ceilalţi utilizatori vor putea face şi ei acelaşi lucru şi vei putea vedea locaţia prietenilor tăi în timp real.

Funcţia va avea denumirea cel mai probabil de live location tracking, funcţie ce nu este până acum implementată în Whatsapp.

Totuşi trebuie să aveţi grijă cu această aplicaţie, chiar dacă acum nu este activată, aceasta este în teste şi în viitorul apropriat va fi activată. O persoană va putea să seteze cât timp să îşi arate locaţia, de la 1/2/3 minute până la o perioadă nedefinită, permanentă. Trebuie să aveţi grijă cu aceste perioade, să nu fie mai mult de 3 minute, nu cred că vrei să fii urmărit de o persoană cu care nu vrei să te întâlneşti într-un moment.

Etichete
Afișați mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close