WhatsApp pentru Andorid aduce noi caracteristici

0
20

Aplicatia WhatsApp, detinuta de gigantul Facebook, a introdus o nouă caracteristică numita „Setări de grup”, care conține abilitatea de a selecta participanții la grup care vor putea să editeze informațiile despre acesta – toți participanții sau administratorii de grup. Caracteristica este disponibilă în prezent pentru utilizatori in versiunea beta, însă, conform unui raport, este în curs de lansare pentru toți utilizatorii din platformele Android, iPhone și Windows Phone. pentru toți utilizatorii de iOS, Android și Windows Phone.

Potrivit WABetaInfo, un site popular al fanilor care testează mai devreme funcțiile WhatsApp, trebuie să vă actualizați beta-ul WhatsApp pentru Android v2.18.132, pentru a vedea această caracteristică. Referitor la o caracteristică a grupului restricționat, administratorii de grup vor putea să o găsească navigând la Informații grup> Setări grup> Editare informații grup. Aici, utilizatorii vor putea alege cine poate schimba subiectul, pictograma și descrierea grupului cu două opțiuni

1) Toți participanții

2) Doar administratorii.

Noua secțiune de setări de grup este, de asemenea, în cazul în care administratorii pot atribui noi administratori de grup.