WhatsApp Status are acum 450 milioane de utilizatori zilnic

0
14
WhatsApp
WhatsApp

La evenimentul anual F8, CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg a arătat iluminare asupra funcțiilor viitoare ale lui WhatsApp și a menționat modul în care caracteristica WhatsApp Status a crescut exponențial de la lansarea sa, anul trecut. El a anunțat că WhatsApp Status are acum 450 de milioane de utilizatori activi zilnic, mult mai mare decât ceea ce se bucură rivalul Snapchat.

Zuckerberg a arătat că „WhatsApp Status”, o caracteristică care a fost lansată tuturor utilizatorilor la nivel mondial în luna februarie a anului trecut, se bucură acum de 450 de milioane de utilizatori activi zilnic. Caracteristica WhatsApp Status a înlocuit vechea formă de stare a textului, pentru a permite utilizatorilor să-și schimbe statutul la un videoclip scurt sau la mai multe fotografii care vor dispărea automat în 24 de ore.

Chiar dacă această caracteristică a fost introdusă în mod clar pentru a combate concurența Snapchat, aceasta a schimbat modul în care utilizatorii au interacționat pe aplicație zilnic și, evident, a fost un mare succes pentru companie. Snapchat, pe de altă parte, are acum 191 de milioane de utilizatori zilnic activi. Cifra a fost cu 15% mai mare decât în ​​anul precedent, comparativ cu o creștere de 18% în trimestrul precedent. Snapchat, care a decolat strălucit în primii ani, pare să fi făcut apel la propria cădere atunci când a neglijat inițial piețele internaționale.