Microsoft și-a continuat obiceiul prin care își arată statisticile pentru Windows 10 la conferința Build 2018 developer. Anul acesta nu este diferit de ceilalți, iar compania a reușit să adauge alte 100 de milioane de dispozitive active față de data trecută.

Acum, peste 700 de milioane de dispozitive rulează Windows 10. Asta e o creștere de 200 milioane de la numerele anunțate la conferința anterioară Build.

Windows 10 a atins 600 de milioane de dispozitive în luna noiembrie a anului trecut. Cu toate acestea, Microsoft este la 300 de milioane de dispozitive distanță de obiectivul prea optimist de 1 miliard de dispozitive până în 2018 pe care l-au avut când a fost lansat Windows 10.

De asemenea, compania din domeniul cloud a dezvăluit numerele pentru Office 365 care o ajută să câștige mai mulți bani decât oricând.

Numărul clienților comerciali activi a crescut de la 120 milioane în octombrie anul trecut la 130 milioane, cu o creștere de 30% față de anul precedent. Redmond are, de asemenea, mizele pe cel mai recent abonament Microsoft 365 pentru care statisticile sunt încă de spus.

Voi ce credeți? Este bine că din ce în ce mai mulți utilizatori adoptă ultima versiunea Windows pe dispozitivele deținute? Nu uitați să vă lăsați  părerea în secțiunea de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.