NoutatiStiinta

Microsoft adaugă un mod de „performanță maximă” pe W10

Disponibil numai în Windows 10 Pro pentru stații de lucru

Microsoft adaugă o nouă schemă de alimentare la Windows 10 Pro pentru stațiile de lucru, permițând utilizatorilor de putere să obțină mai mult din calculatoarele lor. Noul mod va fi disponibil în următoarea actualizare Windows 10, care urmează să fie lansată în martie sau aprilie. Este proiectat pentru utilizatorii de putere cu stații de lucru de înaltă performanță și va include funcții speciale de gestionare a alimentării pentru a asigura performanța cât mai bine posibil.

Ultima versiune Windows 10 ar fi apărit pe calculatoare în luna următoare. Codenamed Redstone 4, și eventual numit Spring Creators Update, actualizarea se îndreaptă spre stabilitate. Construcțiile lui Insider au fost separate de dezvoltarea activă a Windows 10.

Microsoft se bazează pe o politică de înaltă performanță

Această politică nouă se bazează pe actuala politică de înaltă performanță și face un pas mai departe pentru a elimina micro-latențele asociate tehnicilor de gestionare a energiei cu granulație fină. Deoarece schema de alimentare este orientată spre reducerea micro-latențelor, ea poate afecta direct hardware-ul și consumă mai multă putere decât planul echilibrat implicit. explică șeful Windows Insider Dona Sarkar.

Microsoft nu permite acest lucru pe sistemele alimentate de la baterie, deci acest lucru va fi disponibil numai pe stațiile de lucru high-end. Această opțiune nu va fi disponibilă în general în Windows 10. Este pentru stațiile de lucru Windows 10 Pro, deci nu veți putea să-l activați pe un computer de gaming, deși Microsoft are deja un mod de gaming pentru Windows 10.

Microsoft a lansat pentru prima dată Windows 10 Pro pentru stații de lucru și este conceput în primul rând pentru utilizatorii de hardware și pentru utilizatorii de putere de la server. Windows 10 Pro pentru stații de lucru se măsoară pentru calculatoare cu un număr mare de procesoare logice și cantități mari de memorie RAM și include opțiuni de suport mai rapide pentru fișiere și opțiuni de latență redusă pentru adaptoarele de rețea.

 

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close