Microsoft, liderul mondial al tehnologiei software, a ajuns până acum în contextul evoluțiilor. De la Windows XP la Windows 10, compania a facilitat introducerea multor caracteristici fascinante care au schimbat piața tehnologică în multe feluri. Deși, au trecut 17 ani de la lansarea sistemului de operare Windows XP, el are încă o importanță imensă. Compania a încetat să susțină sistemul de asistență al XP încă din 2014; software-ul de operare este utilizat de mii de operatori sau utilizatori chiar și acum. În conformitate cu cele mai recente rapoarte NEWMARKETSHARE, Windows XP deține o cotă semnificativă de 6,13%, ceea ce înseamnă că este folosit în multe companii și industrii până acum. Deși aspectele depășite ale Windows XP nu se potrivesc cu caracteristicile versatile ale celor din Windows 10, dar ce se întâmplă dacă Windows XP este reînviat?

Ceea ce aduce Windows XP în evidență este o imaginație. Cum ar arăta Windows XP dacă este reproiectat conform standardelor și asteptarilor pentru 2018? Ei bine, o astfel de imaginație a tehnicianului youtuber, Kamer Kaan Avdan, a luminat imaginea în ochii noștri, cum ar trebui să arate Windows XP în 2018.

Kamer Kaan Avdan, un tehnician youtuber, care a introdus anterior conceptul de Android 9.0, Windows 11 și iOS 12, a reînnoit și a prezentat conceptul de Windows XP cu modificări și progrese care lasă spectatorii surprinzător de uimiți.

Conceptul versiunii 2018 a Windows XP creează multe modificări, făcând loc îmbunătățirilor, menținând în același timp esența și originalitatea versiunii originale Windows XP a Microsoft.

Cu toate acestea, videoclipul a devenit destul de popular, dar indiferent cât de bine a fost elaborat, este doar o idee și nu o execuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.