Noutati

Withings Pulse HR – bratara fitness cu durata a vietii de 20 de zile

Tensiunile s-au concentrat acum câțiva ani asupra inteligentelor hibride, dar astăzi se reîntoarce în jocul de fitness tracker. Withings Pulse HR este noul tracker de fitness al companiei.

Eticheta de preț a lui Pulse HR, de 130 de dolari, se potrivește cu alte echipamente de urmărire a fitnessului, cum ar fi Fitbit Charge 3 și Garmin Vivosmart 4. Cel puțin sub capotă, dispozitivul Toughings pare să țină pasul cu competiția.

Se livrează cu un senzor de frecvență cardiacă fotoplethysmografie, care vă va măsura ritmul cardiac în intervale de 10 minute pe tot parcursul zilei și continuu în timpul activităților. De asemenea, puteți urmări activitățile cu GPS dacă nu vă deranjează să luați telefonul cu dvs. atunci când ieșiți pentru o alergare.

Pulse HR are de asemenea o rezistență la apă, capacitatea de a urmări până la 30 de activități diferite, recunoașterea automată a activității și durata de viață a bateriei de 20 de zile.

Turing spune ca Pulse HR are un „design modern”, insa ar trebui sa nu fii de acord – se pare ca este generic si nu are acea flacara de tonalitati pe care am vazut-o cu dispozitive precum HR Steel. Se va lansa oficial pe 5 decembrie, exact la timp pentru sărbători.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close