NoutatiStiinta

Xbox One X și Xbox One S vor susține afișajele AMD FreeSync

Suportul pentru rata de reîmprospătare ajunge în final pe Microsoft Xbox One X și Xbox One S, dar este posibil să îl cunoașteți ca pe un filtru exclusiv denumit FreeSync. Microsoft Larry Hyrb și Antal Tungler de la AMD au anunțat astăzi caracteristica Inside Xbox al Microsoft, și aceasta este o veste foarte bună pentru jucătorii Xbox.

Xbox One X și Xbox One S vor avea suport pentru afișajele FreeSync AMD

Microsoft adaugă în curând suport pentru afișajele FreeSync ale AMD la consolele Xbox One X și Xbox One S. Actuala actualizare de primăvară Xbox include deja suport pentru 1440p pe Xbox One S și Xbox One X pentru monitoare, dar adăugarea FreeSync va permite afișajelor compatibile să sincronizeze ratele de actualizare cu consolele Microsoft.

FreeSync, cum ar fi G-Sync de la Nvidia, ajută la eliminarea rupturilor sau piedicilor asociate de obicei cu jocurile de pe monitoare, deoarece tehnologia sincronizează ratele de reîmprospătare pentru a asigura buna funcționare a jocurilor. FreeSync și G-Sync sunt utilizate pe scară largă în sistemele de jocuri și monitoarele PC-urilor, astfel încât adăugarea rezoluției 1440p și a FreeSync va face apel la proprietarii Xbox care au, de asemenea, un ecran de jocuri.

Pe lângă adăugarea FreeSync, Microsoft intenționează, de asemenea, să susțină modul de latență redusă la televizoare. Acest lucru va permite televizoarelor compatibile, disponibile în cursul acestui an, să recunoască când se joacă un joc și să activeze modul de joc sau modul de latență redusă pentru a optimiza jocurile. Microsoft a demonstrat acest lucru în timpul fluxului Inside Xbox al companiei de astăzi, iar modul va reveni după ce un joc nu este rulat. Acest lucru este util în special dacă folosiți Netflix sau alte aplicații media pe un Xbox One, deoarece modul de joc va fi dezactivat automat odată ce reveniți la aceste tipuri de aplicații.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close