Xbox Scarlett ar putea sa nu aiba o unitate de discuri

0
49
Scarlett

Succesorul lui Xbox One, numit Scarlett, nu poate să suporte o unitate de disc. Se pare că Microsoft isi cantareste opțiunile și decide dacă Xbox Scarlett ar trebui să aiba suporturi media fizice sau nu, în conformitate cu cei familiarizați cu planurile Microsoft.

Dacă este adevărat, ar putea deveni un alt pas spre eroziunea drepturilor consumatorilor de la o companie care credea că ar fi o idee bună să lanseze Xbox One ca o consola online.

Potrivit surselor, insiderul Xbox, Brad Sams spune ca: „Microsoft inca incearca sa se decida daca aceasta consola va include o unitate de disc, dar ar trebui sa faca decizia finala in scurt timp”.

Microsoft construiește o consolă tradițională „pe care ați aștepta-o de la brandul Xbox”. Este un mod amuzant de încadrare a acestuia când considerați că Xbox One, în pofida unor actualizări multiple, solicită destul de mult ca dvs. să fiți online, deși Sams speculează că este pentru „cei care preferă să aibă tot hardware-ul local”.

Acest lucru nu este tot. Va exista și o consolă de streaming dedicată, care va funcționa în sincronizare cu serviciul de streaming care urmează să fie denumit în prezent Scarlett Cloud.

În timp ce specificațiile de pe prima consolă nu au fost încă pregătite ca fiind încă în curs de dezvoltare, consola de streaming va fi alimentată cu o putere mică, cu o putere limitată pentru intrarea controlerului, procesarea imaginilor și detectarea coliziunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here