Xiaomi își extinde amprenta asupra occidentului și de această dată este în parteneriat cu CK Hutchison pentru a intra pe piețele smartphone-urilor din Marea Britanie și Europa. După ce a intrat în Spania la sfârșitul anului trecut și a primit un răspuns pozitiv, smartphone-ul Xiaomi va fi acum vândut pe multe alte piețe europene.

Prin intermediul subsidiarelor de telecomunicații CK Hutchison, trei magazine din Marea Britanie, Xiaomi va vinde inițial produsele sale pe piețele europene, scrie Reuters. Smartphone-urile Xiaomi vor fi vândute prin magazinele 3 Group din Austria, Danemarca, Hong Kong, Irlanda, Italia, Suedia și Marea Britanie. Magazinele AS Watson precum Fortress, Superdrug și Kruidvat din Hong Kong, Irlanda, Marea Britanie și Țările de Jos vor mai vinde și produsele Xiaomi.

În timp ce Xiaomi a fost agresiv pe piețele asiatice, compania își concentrează acum atenția asupra piețelor occidentale, deși cu prudență. În iunie 2015, Xiaomi și-a lansat magazinul de accesorii online în Statele Unite și în țările europene importante, vânzând benzi de fitness, căști și alte accesorii, însă nu și-a făcut niciodată smartphone-urile acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.