Xiaomi a lansat Mi Wireless Youth Edition

0
22

Xiaomi și-a extins portofoliul de produse prin lansarea tehnologiei Mi Wireless Mouse Youth Edition în China. Mouse-ul compatibil Bluetooth este disponibil pe JD.com și vine în două variante de culori – alb-negru. Prețul Mi Wireless Mouse Youth Edition este de doar 49 CNY, ceea ce îl face cel mai ieftin mouse disponibil de la compania chineză.

Mouse-ul Wireless Edition este proiectat într-un mod care este confortabil de menținut și manevrat. Partea frontală este înclinată, în timp ce partea din spate este ridicată pentru o aderență bună. Există un inel mobil deplasat între ele pentru o derulare ușoară. Mouse-ul poartă un număr de model WXSB01MW, suportă conectivitate Bluetooth de mare viteză de 2,4 GHz și se potrivește cu un dongle USB inclus.

Cântărește aproximativ 100 de grame, iar dimensiunile sunt de 157x102x36mm. Are o sensibilitate de 1200dpi și utilizează senzorul fotoelectric de fază inițială. Mouse-ul Wireless Wireless Mouse Tinerește un corp din plastic ABS, iar Xiaomi susține că switch-urile mouse-ului pot funcționa pentru mai mult de 3 milioane de clicuri.