Noutati

Xiaomi Black Shark – informatii dezvaluite inainte de 13 Aprilie

Cu o zi înainte de lansarea sa, smartphone-ul de jocuri Xiaomi Black Shark a fost reperat online într-un videoclip hands-on scurs. Cel mai nou smartphone de la companie este de așteptat să fie lansat vineri, 13 aprilie. Am văzut deja un teaser care a scos în evidență capabilitățile de jocuri ale telefonului. Între timp, un mic film al rechinului negru a apărut acum în China, prezentând atât capătul din față, cât și cel din spate al telefonului.

Un videoclip postat pe site-ul de microblogging chinez Weibo ne oferă o idee despre cum poate arăta smartphone-ul de jocuri Xiaomi Black Shark. Videoclipul de trei secunde arată un design standard pentru smartphone-uri care include un senzor de amprentă poziționat în partea din față, o configurație dublă a camerei din spate și multe altele. De asemenea, smartphone-ul pare să aibă o lumină strălucitoare în spate.

Rechinul Negru, așteptat să preia telefonul Razer, are și o temă în culoarea verde, împreună cu o siglă verde. Noua imagine este în linie cu raportul anterior care a arătat partea din spate a smartphone-ului. Pentru a reaminti, imaginea anterioară scursă a afișat, de asemenea, o configurare dublă a camerei din spate, un bliț cu LED, precum și un brand Black Shark.

Realizând specificațiile smartphone-ului de jocuri Black Shark alimentat de Xiaomi, acestea nu vor mai fi dezvăluite oficial. Cu toate acestea, o înregistrare AnTuTu a confirmat anterior că noul telefon va veni cu un display full HD (1080×2160 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9 și 32GB de stocare la bord. O listă pe Geekbench detaliază, de asemenea, disponibilitatea Android 8.0 Oreo și 8GB de memorie RAM.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close