Xiaomi deschide o a doua fabrica in India

0
2322

Xiaomi a realizat o decizie importanta in dezvoltarea companiei si anume dechiderea unei a doua fabrici in India pentru a putea tine pasul cu numarul tot mai mare de comenzi pe care acestia le au.

De asemenea acestia au anuntat faptul ca doresc sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri in decursul urmatorilor 5 ani.Pentru a putea ajunge la acest stadiu acestia au nevoie de tot mai multe fabrici pentru a putea tine pasul cu numarul mare de cereri in privinta dispozitivelor oferite.

Anuntul a fost facut pe Twitter de Manu Jain, vice presedinte si director al Xiaomi India.Acesta a mentionat faptul ca 95 la suta din dispozitivele vandute in tara sunt produse in acelasi loc.

Conform mai multor surse cu ajutorul acestei noi fabrici cei de la Xiaomi ajung la o productie de un telefon pe secunda in timpul perioadelor operationale de fabricare.

Xiaomi a fost o companie care a reusit sa uimeasca prin cresterea foarte mare a numarului de modele oferite intr-un timp foarte scurt dar si a feedback-ului primit de la utilizatori avand vanzari de peste 1 miliard de dolari doar anul trecut din vanzarea RedMi Note 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here