Noutati

Xiaomi Mi Mix 3 5G ar putea sa fie lansat anul viitor in Europa

Xiaomi a lansat smartphone-ul Mi Mix 3 în luna octombrie a acestui an, iar smartphone-ul vine cu câteva detalii, incluzând camera foto frontală glisantă, o configurație dublă verticală a camerei, două camere pe față și un display adevărat, fără crestătură.

La momentul lansării, compania a confirmat că o variantă cu 5G a dispozitivului va veni anul viitor, iar acum președintele Xiaomi, Lin Bin, a împărtășit o imagine care arată că Mi Mix 3 rulează pe o rețea de 5G.

Președintele Xiaomi a împărtășit imaginea pe Weibo, sugerând o lansare iminentă în curând. Dacă vă uitați atent la imagine, marginea din dreapta sus afișează o siglă de 5G, sugerând că telefonul este conectat la o rețea 5G.

xiaomi

La marginea din stânga, există și un logo Android Pie indicând faptul că smartphone-ul va primi și o actualizare Android Pie în curând. Pentru a reaminti, la lansarea Xiaomi Mi Mix 3, compania a anunțat lansarea unei variante de 5G a smartphone-ului pentru piața europeană în 2019.

În afară de imagine, directorul Xiaomi nu a împărtășit alte detalii despre smartphone. Varianta Mi Mix 3 5G este de așteptat să fie identică cu Xiaomi Mi Mix 3 în design și specificații.

Smartphone-ul are un scaner de amprente pe spate, un panou full-HD (OLED) de 6,4 inch (1080×2340 pixeli), memorie RAM de 10 GB, Snapdragon 845 SoC, o baterie de 3.850 mAh și camere duble în față și în spate.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close