Noutati

Xiaomi Mi Store a lansat aplicatia pentru IOS

Xiaomi a lansat aplicația Mi Store pentru utilizatorii de dispozitive iOS. Cu aplicația Mi Store, Xiaomi promite să ofere o interfață intuitivă pentru a căuta, naviga și cumpăra orice produse Mi. Acest lucru înseamnă în mod esențial că, chiar dacă utilizați un iPhone, puteți cumpăra în continuare produse din Xiaomi prin intermediul aplicației. Acesta include smartphone-uri, tablete și alte accesorii.

Xiaomi India a făcut anunțul prin Twitter, spunând: „Fanii Mi! Planificați să cumpărați produsele Mi preferate, dar nu aveți încă un telefon Android? Nu vă faceți griji, aplicația Mi Store este acum disponibilă și pe iOS”.

Cu noua aplicație pe dispozitivele iOS, utilizatorii se pot înregistra, de asemenea, pentru vânzări flash, pot achiziționa produse la alegere și pot urmări starea livrării comenzilor. Opțiunile de plată din aplicația Mi Store includ toate cardurile de credit și de debit majore, inclusiv Visa, MasterCard, Maestro și American Express, facilitatea bancară netă și opțiunea cash-on-delivery. În plus, Xiaomi oferă de asemenea diferite opțiuni EMI pe diverse produse. Xiaomi oferă, de asemenea, o politică de înlocuire în aplicație, unde utilizatorii pot apela direct compania prin intermediul paginii Serviciu din cadrul aplicației.

Aplicația Mi Store vine în versiunea 1.2.0, iar descărcarea este un fișier de 12.6 MB. A fost listat în Apple App Store. În special, aplicația nu are suport iPad nativ, dar poate fi rulată pe iPad ca alte aplicații numai pentru iPhone.

De remarcat, în India, magazinul Xiaomi Mi Store are majoritatea smartphone-urilor pe care compania le-a lansat în India, inclusiv Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Mi A1, Mi MIX 2 și Redmi 5. De asemenea si televizoarele Mi. În afară de acestea, Xiaomi a inclus și alte accesorii, cum ar fi Mi VR Play, Mi Bluetooth Speakers, Mi Bands și multe altele.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close