Xiaomi, o firmă de telefoane care se afla pe locul trei pe piaţa după Samsung(no.1) şi Apple(no. 2), aceştia reuşind să îşi aducă existenţa prin telefoanele lor, performante, cu o calitate superioară şi acestea având un preţ foarte bun. În acest articol vorbim despre Xiaomi M4, deci să punem aici câteva detalii despre el. Pentru o introducere subtilă şi bine gândită vrem să vă spunem că acest minunat smartphone vine cu 3 GB RAM şi cu un ecran de 5″(inch) Full HD.

Telefonul este dotat cu platforma Qualcomm Snapdragon 801, care deţine un procesor Quad-Core de 2.5GHz, şi un GPU Adreno 330 şi pe lângă această platformă, mai are sub carcasa şi 3GB de RAM şi 16GB memorie internă.

Xiaomi-Mi41

Acest smartphone făcând parte dintre telefoanele care îşi fac apariţia recent, are o conexiune 4G(LTE), Wi-Fi, Bluetooth, şi altele. Camera din spate este de 13 MP, iar cea frontală este de 8MP. De asemenea are şi o baterie de 3080mAh, deci cu autonomia ar trebui să stăm ok. De asemenea sistemul de operare al telefonului este Android 4.4, iar telefonul permite trecerea la Android 5 Lollipop. Telefonul se poate găsi la preţul de $ 268 (dolari).

LĂSAȚI UN MESAJ