Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi6

Xiaomi Mi 6 Plus: După cum am fost obişnuiţi şi în anii precedenţi primăvara este timpul în care apar cele mai multe terminale din industria smartphone-urilor.

Următorul pe lista noastră este Xiaomi Mi6, un telefon ce vine de la Xiaomi, o companie despre care chiar dacă nu ai auzit nimic nu te condamnăm, această companie oferă produse pe cale oficială Asia, urmând să apară şi în Europa, să sperăm că anul acesta vom vedea deja produse chiar şi prin România.

Xiaomi a reuşit să îşi facă simţit numele anul trecut când a lansat Xiaomi Mi Mix, un smartphone ce a avut foarte multe recenzii pozitive, acesta fiind unul dintre cele mai originale telefoane de pe piaţă, atât la design cât şi la hardware.

Săptămâna viitoare ar trebuii să avem parte de lansarea unui telefon de la această firmă chinezească, este vorba despre Xiaomi Mi6, totuşi această dată este un zvon.

Tot pe partea de zvonuri rămânem şi vă prezentăm şi câteva specificaţii: Noul smartphone Xiaomi Mi6 ar putea veni cu un ecran Full HD de 5,1 inci, un processor Snapdragon 835 de la Qualcomm, acesta fiind însoţit de 6 GB RAM, mult mai mult de cât ar fi nevoie.

Ar putea fi lansate două telefoane, unul ce are 5.1 inch iar altul 5.7, ce se va numi Xiaomi Mi 6 Plus.

Telefonul se va lansa pe data de 19 aprilie, conform zvonurilor. Rămâne de văzut dacă chinezi de la Xiaomi vor putea ajunge la performanţă pe care a avut-o Huawei, în cazul dominaţiei globale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.