HuaweiNoutatiTelefoaneXiaomi

Xiaomi ne aduce un smartphone pliabil la doar 999 de euro

O noua concurenta pe piata smartphone-urilor pliabile la un pret exceptional

Xiaomi Mi Fold sau Mi Flex, nu stim sigur cum se va numi noul smartphone de la Xiaomi, stim doar ca acesta este pe drum, si pe langa faptul ca ne va aduce un ecran pliabil, ceea ce este in momentul de fata disponibil doar la Samsung si Huawei, la preturi destul de piperate, cei de la Xiaomi ne promit si un pret la jumatate fata de cele deja existente pe piata.

Preturile pentru telefoanele cu ecran pliabil sunt cam asa:

  • Samsung Galaxy Fold – 1.999 euro in Europa
  • Huawei Mate X – De la 2.299 euro in Europa
  • Xiaomi (nu stim inca numele oficial) – 999 euro in Europa

Telefoanele cu ecran pliabil de la Huawei si Samsung au strans pareri pozitive cat si negative, ceea ce este cel mai controversat este pret, pretul telefoanelor este destul de mare iar foarte multi oameni cred ca este o risipa si doar din aroganta se va achiziona astefel de telefoane pentru ca in practica nu este chiar ceva exceptional.

Cu siguranta costurile de fabricatie pentru aceste telefoane sunt destul de mari, iar pe viitor cand vor scade aceste preturi posibil sa ne dam toti pe acest trend.

Xiaomi promite si speram sa vina cu un telefon pliabil fara probleme, suntem curiosi cum au putut acestia sa faca un astfel de telefon la jumatate de pret.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close