Xiaomi Redmi 5 are o varianta cu 4GB RAM

0
20
xiaomi

Xiaomi Redmi 5 are acum o a treia variantă cu 4GB de memorie RAM în China. Enumerate pe magazinul oficial Xiaomi, aceasta va fi cea de-a treia variantă din gama Redmi 5, lansată anterior în opțiuni RAM de 2 GB și opțiuni RAM de 3 GB. Varianta Redmi 5 RGB 4 GB RAM costa aproximativ 646 lei, o crestere de 117 lei. Se pare că nu are alte actualizări de specificații, cu excepția volumului crescut de memorie RAM; are stocare inbuilt de 32 GB.

Așa cum am menționat, varianta RAM de 4 GB a lui Redmi 5 lansata recent, a fost listată pe site-ul oficial Xiaomi din China. Noua variantă este disponibilă în variantele de culoare Negru, Rose Gold, Albastru deschis și Auriu. Telefonul a fost lansat alături de Redmi 5 Plus la un eveniment din China.

Specificațiile Xiaomi Redmi 5
Telefonul dual-SIM (nano) Redmi 5 are un ecran HD de 5,7 inch (720×1440 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9. Telefonul rulează MIUI 9 pe baza aplicației Android Nougat. Este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 450 SoC octa-core, cuplat cu 2/3 / 4GB RAM și 16 / 32GB de stocare încorporată.

În departamentul pentru camere foto, Redmi 5 dispune de o cameră spate de 12 megapixeli cu bliț, PDAF și un obiectiv cu diafragmă f / 2.2. Pe partea din față este un senzor de cameră de 5 megapixeli cu caracteristici Beautify 3.0 pentru portrete îmbunătățite. Un senzor de amprentă digitală este amplasat sub modulul camerei din spate.

Opțiunile de conectare de pe telefon includ Bluetooth 4.2, A-GPS, o mufă pentru căști de 3,5 mm și micro-USB. Senzorii includ accelerometru, senzor de lumină ambientală, senzor de proximitate și giroscop.

Telefonul este susținut de o baterie de 3300mAh sub capotă. Redmi 5 cântărește aproximativ 180 de grame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here