Xiaomi Redmi Note 5 – caracteristici si specificatii

0
40
Redmi Note 5

Xiaomi Redmi Note 5 a fost recent „scurs” prin site-ul de certificare 3C al Chinei, cu două variante așteptate să apară în curând. O altă scurgere a făcut acum referire la presupusele redări ale smartphone-ului Redmi Note 5, care prezintă un raport de aspect de 18: 9 cu colturi mai subțiri decât înainte. Noua scurgere Xiaomi prezintă, de asemenea, o configurare dublă a camerei pe spate, cu un senzor de amprentă sub ea. Doua culori ale Redmi Note 5 sunt afișate în fotografii, albastru, negru.

Un raport al companiei TargetYouTube susține că succesorul Redmi Nota 4 este așteptat să apară în martie / aprilie 2018, la un preț de pornire de 1.499 CNY. Un raport recent al MyDrivers a pretins un pret de baza de 1.599 CNY pentru Note 5. Desigur, Xiaomi nu a facut inca un anunt oficial in jurul acestui smartphone.

Xiaomi Redmi Notă 5 specificații
Smartpohone-ul Xiaomi Redmi Note 5 va avea un ecran LCD de 5,99 inch full-HD + (1080×2160 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9. Potrivit raportului, telefonul va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 636, cuplat cu 3 / 4GB de RAM și 32 / 64GB de de stocare încorporate. Telefonul este de așteptat să ruleze MIUI 9 bazat pe partea de sus a Android 8.0 Oreo.

În departamentul de cameră, redimensionările Redmi Note 5 sugerează o instalare duală a camerei pe spate. Telefonul va purta un senzor primar de 16 megapixeli și un senzor secundar de 5 megapixeli. Pe partea din față, este de așteptat să fie un senzor de 8 megapixeli cu înregistrare video de 1080p. În afară de aceasta, o baterie de 4100mAh, cu suport rapid de încărcare, se zvonește că este prezentă sub capota Nota 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here