Noutati

Xiaomi Redmi S2 – specificatii si caracteristici

Toți ochii se află pe evenimentul de lansare a smartphone-urilor Mi 6X pe care Xiaomi l-a programat pe 19 aprilie. În timp ce acest smartphone poate sosi mai târziu, Mi A2, un nou smartphone – Redmi S2 – ar putea intra pe piață în curând. În 2018, compania chineză a devaluit Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro și Redmi 5. Și, în China, a lansat recent Redmi Note 5 și Mi MIX 2S. Cu toate acestea, Xiaomi va lansa telefonul Redmi S2, cel puțin, deși nu este încă cunoscut în ce alte țări Redmi S2 va fi lansat.

Un raport al XDA a dezvăluit specificațiile Xiaomi Redmi S2 bazate pe fișierele firmware obținute de Funky Huawei de la FunkyHuawei.club. Potrivit fișierelor, smartphone-ul va avea un ecran LCD HD (720×1440 pixeli) cu raport de aspect 18: 9. Cu toate acestea, dimensiunea afișajului este necunoscută încă de acum. Smartphone-ul va fi alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 625, similar cu Xiaomi Redmi Note 5, Redmi 5 Plus, Mi A1, Mi Max 2 și altele. Fișierele firmware sugerează, de asemenea, o variantă de stocare încorporată de 16 GB. De asemenea, nu există informații disponibile despre cantitatea de RAM pe care o va avea echipamentul Redmi S2.

Începând cu optica, smartphone-ul este de așteptat să aibă un senzor Sony IMX486 de 12 megapixeli cu două camere sau un senzor OmniVision OV12A10 de 12 megapixeli ca senzor principal, potrivit raportului. Acesta va avea, de asemenea, un senzor secundar Samsung S5K5E8 de 5 megapixeli. Telefonul poate avea un senzor Samsung S5K5E8 de 5 megapixeli pe camera foto frontală. Punctul culminant al camerelor va fi prezența EIS, modul Portrait și Face Unlock.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close