NoutatiStiinta

Xperia Ear Duo de la Sony apar în luna mai pentru 280 de dolari

Sony va lansa căștile wireless Xperia Ear Duo în luna mai pentru 279,99 dolari. Precomenzile pentru setul cu cască „ureche deschisă”, care a fost prezentat în concepte în ultimii doi ani, încep astăzi la Amazon.

Sony Xperia Ear Duo permite să combini muzica cu sunetele din jurul tău fără a fi nevoit să oprești muzica

Ear Duo este, în principiu, opusul polar al căștilor de renume împotriva zgomotului Sony; aceste căști au scopul de a oferi o experiență „duală de ascultare” care combină muzica cu sunetele de mediu care se petrec în jurul tău. Notificările audio referitoare la calendar, titluri de știri și alte subiecte sunt, de asemenea, trimise la setul cu cască. Asistența Google și integrarea în Siri sunt, de asemenea, integrate, în funcție de faptul că ați primit Ear Duo asociat unui dispozitiv Android sau iOS.

Iată cum descrie Sony experiența de ascultare:

Conductorul acustic spațial, dezvoltat de incubatorul tehnologic intern al Sony, Programul Future Lab, permite ca sunetul generat în spatele urechii de către conducătorul unității să fie transmis direct în ureche. Suportul de sonerie special conceput înconjoară canalul urechii, astfel încât muzica dvs. să se amestece fără probleme cu sunetele din mediul dvs.

Totul sună mai ambițios, permițându-vă să continuați conversații cu colegii sau prietenii, fără ca muzica să fie prea distrăgătoare. Dar dacă vă place să reglați lumea cu playlisturile și podcast-urile dvs., Xperia Duo nu este cu siguranță produsul pentru dvs. Sony pretinde că șuruburile sunt capabile de „detectarea contextuală și recunoașterea automată a activității.” Probabil că unele dintre aceste funcții vor necesita o aplicație dedicată pe telefonul smartphone.

Căștile Xperia Ear Duo suportă controale de la atingere, în plus față de gesturile capului (cum ar fi să vă dați din cap să răspundă la un apel primit sau să vă scuture capul pentru al refuza.) Puteți, de asemenea, să vă întoarceți capul la stânga sau la dreapta pentru a sări peste piese sau pentru a vă întoarce. Sony spune că acestea durează patru ore pe o încărcare, iar carcasa oferă până la trei încărcări suplimentare. Căștile vor fi disponibile fie în negru, fie în auriu, când vor fi livrate în „sfârșitul lunii mai”.

 

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close