YouTube are acum 1.8 miliarde de utilizatori inregistrati

0
17

YouTube are acum 1,8 miliarde de telespectatori pe lună, numărând doar utilizatorii care urmăresc serviciul video prin conectare. CEO-ul companiei, Susan Wojcicki, a dezvăluit reperul la Brandcast YouTube pentru agenții de publicitate și a menționat, de asemenea, unele dintre succesele esențiale ale anului.

La 150 de milioane de ore de YouTube pe zi pe televizoare, oamenii urmăresc acum mai multe videoclipuri decât oricând. Aceste cifre reprezintă încă un semn că acoperirea portalului video este uimitoare, lucru pe care Wojcicki dorea să îl remarce pentru agenții de publicitate și potențialii parteneri la evenimentul său anual.

Vorbind la cel de-al șaptelea eveniment anual YouTube Brandcast, destinat „să dezvăluie cele mai recente tendințe în materie de conținut și noi modalități prin care agenții de publicitate să se conecteze cu publicul cel mai atent”, a anunțat Wojcicki noile cifre. Anul trecut, YouTube a anunțat că a avut 1,5 miliarde de utilizatori lunari înregistrati în luna iunie. Numărul de 1,8 miliarde este impresionant, dar YouTube nu a oferit detalii cu privire la numărul de utilizatori care au streaming video fără un cont.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here