YouTube arată cum va pedepsi creatorii care „rănesc” comunitatea

0
18

YouTube, ieri după amiază, a anunțat că schimbările de politică de după-amiază au intrat în vigoare după cea mai recentă controversă a creatorului YouTube, Logan Paul, care suferă de suspendarea temporară a contului său din cauza videoclipurilor care prezintă abuzul animalelor moarte.

YouTube lucrează la orientări de politică încă de la începutul anului

YouTube a raportat că lucrează la aceste orientări de politică de la începutul anului, în timp ce CEO-ul Susan Wojcicki a declarat la începutul acestei luni că unul dintre obiectivele companiei sale în 2018 este să creeze politici clare pentru a pedepsi creatorii care fac ”ceva rău”, către comunitate în general.

Compania anunță că își rezervă dreptul de a închide oricând un canal de dimensiuni mari

Modificările sunt directe: YouTube declară că își rezervă dreptul de a elimina un canal de capacitatea sa de a difuza anunțuri și accesul la programe de generare de bani premium precum Google Preferred și Programul de parteneriat YouTube, precum și dreptul de a înceta să recomande videoclipurile canalului, dacă acest canal dăunează comunității YouTube mai larg.

YouTube descrie comunitatea sa ca incluzând „agenții de publicitate, industria media și cel mai important, publicul larg”. Nu este clar ce se potrivește exact cu definiția daunelor în aceste cazuri, dar se pare că YouTube va primi indicații atât de la comunitatea YouTube cât și de la publicul general.

De-a lungul timpului, am avut un set de linii directoare comunitare care acționează ca reguli ale drumului pentru ceea ce creatorii pot împărtăși pe platforma noastră și un set de linii directoare admirabile pentru ceea ce poate genera bani. Avem, de asemenea, un sistem de ”strike-uri” pe care îl folosim pentru a aplica acele linii directoare care pot duce în cele din urmă la terminarea unui canal. Dar, în cazuri foarte rare, avem nevoie de un set mai larg de instrumente la dispoziția noastră care să poată fi utilizate mai rapid și mai eficient decât actualul sistem de orientări și ”strike-uri”. scrie Ariel Bardin, vicepreședintele YouTube pentru managementul produselor, într-un post de blog