Noutati

YouTube face schimbari in ceea ce priveste monetizarea clipurilor video

Platforma YouTube face schimbări importante pentru cei ce vor să se apuce de YouTube şi să facă bani prin monetizarea clipurilor video.

Chiar dacă până acum mulţi dintre noi ne-am plâns cu privire la tehnicile de monetizare, fiind prea greu să faci bani, astăzi YouTube, de la 5 ani de când a oferit posibilitatea utilizatorilor să facă bani, reţeaua de content video deţinută de Google, vine cu modificări menite să oprească modurile ilegale de făcut bani.

De cinci ani, de cât YouTube a făcut funcţia prin care utilizatorii pot monetiza clipurile video, mulţi utilizatori au încercat să facă bani cu conţinut piratat, sau ilegal.

YouTube face o schimbare importantă şi introduce o regulă prin care un canal de YouTube. De acum se poate primi bani pentru un conţinut video doar după ce acesta atinge frumoasă suma de 10.000 de vizionări.

Deci după ce un utilizator strânge 10.000 pe cont, va putea fi inclus în YouTube Partner Program şi va câştiga bani din conţinutul pe care îl face.

Când un canal de YouTube atinge 10.000 de vizionari pe cont acesta va atrage şi atenţia celor de la YouTube şi vor analiza cu atenţie contul pentru a da verdictul în cazul conţinutului autentic.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close