NoutatiOferte

YouTube TV adaugă mai multe canale, dar devine și mai scump

Sunt disponibile rețele Turner, inclusiv TBS, TNT, CNN și Adult Swim

YouTube TV, serviciul de streaming TV al companiei, își extinde programa prin adăugarea mai multor rețele Turner, inclusiv TBS, TNT, CNN, Adult Swim, Cartoon Network, truTV și Turner Classic Movies. Aceste canale sunt toate adăugate la pachetul lunar de bază, oferind clienților acces la hit-uri ca Rick și Morty, noua piesă TNT Alienist și o selecție frumoasă de sporturi live. Pe această notă, YouTube TV aduce, de asemenea, NBA TV și MLB Network la linia de bază. NBA All Access și MLB.TV vor fi oferite ca bonusuri suplimentare plătite „în lunile următoare”.

Costul abonamentului lunar YouTube TV va crește

Dar există un dezavantaj semnificativ care vine împreună cu vestea bună: aceste schimbări conduc la o majorare a prețurilor. Începând cu data de 13 martie, costul abonamentului lunar al YouTube TV va crește de la 35 $ la 40 $. Toți clienții care se alătură serviciului înainte de al 13-lea vor putea să mențină rata lunară de 35 USD mai mică. Și dacă ați așteptat ca YouTube să adauge canale Viacom, acest lucru nu sa întâmplat încă.

$ 40 / lună plasează YouTube TV la egalitate cu serviciul de televiziune live al lui Hulu și Sony PlayStation Vue. Cu toate acestea, alți concurenți continuă să ofere prețuri de abonare mai mici; Sling TV începe de la 20 $, în timp ce pachetul de bază al DirecTV Now este de 35 $. YouTube pare să creadă că avantajele unice ale serviciului său – un DVR cloud fără limite de stocare și șase utilizatori individuali pe cont – sunt suficiente pentru a compensa creșterea prețului. Și din nou, compania le oferă oamenilor timp să intre înainte de intrarea în vigoare.

Să sperăm că acest salt în costul abonamentului nu se va repeta, cel puțin nu foarte des. În caz contrar, aceste afaceri pe internet TV ar putea începe brusc să se simtă mai mult ca cablu (și nu într-un mod bun).

YouTube continuă să îmbunătățească și disponibilitatea. Astăzi se adaugă o grămadă de noi piețe YouTube TV, printre care: Lexington, Dayton, Honolulu, El Paso, Burlington, Plattsburgh, Richmond, Petersburg, Mobile, Syracuse, Champaign, Springfield, Columbia, Charleston, Harlingen, Wichita, Wilkes-Barre; Scranton. Cu cele adăugate la amprenta totală, YouTube afirmă că serviciul său TV este acum disponibil pe primele 100 de piețe din SUA și peste 85% din gospodăriile americane. Produsul a fost lansat în aprilie anul trecut, în doar cinci orașe, astfel că nu este un progres proastă pentru un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close