NoutatiTelefoane

Zynga Poker, CSR 2 si Words With Friends 2 ajuta Zynga

Casualul gigant de jocuri Zynga înregistrează o revenire grație Word With Friends 2 și Zynga Poker. Compania a anunțat că Words With Friends 2 a avut cele mai bune venituri și rezervări mobile de la începuturile sale. În plus, veniturile mobile ale Zynga Poker au crescut cu 44% față de anul trecut. În plus, veniturile pentru mobilitatea CSR 2 au crescut cu 90% în același interval de timp. Venitul din al patrulea trimestru este de 233,3 milioane de dolari, ceea ce afirmă că este cu 22% mai mare față de același trimestru cu un an în urmă.

Cu fluxul de numerar de 95 de milioane de dolari, compania putea urmări achiziții, a declarat directorul executiv Frank Gibeau în conversație cu Venturebeat. Împreună cu aceasta, cu investiții în AR, VR, jocuri de chat și rețele de 5G.

„Sunt generalizat în ceea ce privește mobilul, în general, când vă uitați la toate tehnologiile care vin pe platforma mobilă”, a spus Gibeau. „Va fi o platformă dinamică pentru o lungă perioadă de timp. Chat-ul mobil a fost locul unde am investit cel mai mult timp și talent. E pre-monetizare. Cu toate acestea, Words With Friends a ajuns la un public mare pe chat. Este mai tânăr și mai „bărbat”, deci îl vedem ca o creștere incrementală. „

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close